Ky është kufiri me i çuditshëm në botë!

Ky është kufiri me i çuditshëm në botë!

Njeriun të cilin Muhamedi (alejhi selam) e përgëzoi me Xhennet përmes ëndrrës
Shumica nuk hanë e nuk pinë, por a e dini historinë e lindjes së muajit të Ramazanit
Ja pse këta numra konsiderohen të mallkuar
15 urdhëresat më të rëndësishme të Trumpit

Ndonëse shumica e shteteve në botë i ndajnë territoret e tyre me  anë të maleve, Kina dhe Mongolia kanë vendosur që territoret e tyre t’i ndajnë në një mënyrë krejtësisht tjetër, shkruan Indeksonline.

Dy shtetet fqinje kane vendosur te ndërtojnë 2 dinozaur që puthen ne kufirin ndërmjet dy shteteve. E gjithë kjo për të treguar në një farë mënyre vëllazërimin.

Ndërsa, arsyeja pse janë zgjedhur dinozaurët është sepse pikërisht në këtë vend janë gjetur fosilet më të vjetra të tyre./Indeksonline

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.