Ky është Mercedesi më i sigurt në Maqedoni, shihni fotot, do çuditeni (FOTO)

Ky është Mercedesi më i sigurt në Maqedoni, shihni fotot, do çuditeni (FOTO)

Ky është kushti i vetëm për të marrë pension në Maqedoni
Shpërthen profesori, nesër në zgjedhje këtë kandidat do të mbështes
Fotografia e shqiptarit nga Tetova që tronditi botën
Mamaja tmerrohet nga mesazhet e së bijës 10-vjeçare

Ky është Mercedes Benzi më i sigurt  në Maqedoni që nuk mundet asnjë hajn ta grabis. Ai është i siguruar me dry në të gjitha dyert dhe bagazhin.

Pronari i këtij benzi që gjendet në Prilep ka theksuar se në këtë mënyrë më të përkryer po e siguron makinën e tij nga ndonjë grabitje. Deri tani ai ka thënë se nuk ka pasur rast dikush ta vjedhë, derisa të kaluarën i ka ndodhur kjo.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.