Ky është shqiptari më i pasur në botë, u duk në festën e Fevziut por nuk e njohu askush

Ky është shqiptari më i pasur në botë, u duk në festën e Fevziut por nuk e njohu askush

Xhamia e profetit Ibrahim për dy dekada ruhet nga një grua
Fjalët që familja mbretërore nuk i përdor kurrë
VIDEO | Insektin që iu fut në kafkë, ia nxorën nga hunda
Pse leh qeni në momentin kur thërritet ezani?

Nazif Destan është vëllai i aktorit të njohur Blerim Destani. Pasuria e tij i kalon 3 miliardë dollarë dhe ai konsiderohet si shqiptari më i pasur në botë.

Ai nuk është person publik pasi është shumë i rezervuar me kamerat, por ishte i pranishëm në festën e 20-vjetorit të emisionit “Opinion” moderuar nga Blendi Fevziu.

Babai i tij quhet Lazim Destani dhe është president i “Ecolog International”. Biznesmen i suksesshëm që numëron biznese të suksesshme në 39 shtete të botës. /Joq

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.