“Ky meriton votën në Likovë”

“Ky meriton votën në Likovë”

“Mësuam atë që e kemi ditur”
DISA NDESHJE KOMUNIKACIONI BRENDA DITËS NË RRUGËN SHKUP-KAÇANIK
Komentin që e fshiu Izet Mexhiti 10 herë
Pesë vite burg për biznesmenin nga Maqedonia, e dëmtoi Gjermaninë miliona euro

KOMUNA E LIKOVES.
“Kush premton planin urbanistik per komunen.
Rrug 6 metre te gjere Nakushtak Llojan, rug 6 metre te gjere Ropalc te bunari bejes,.
Ujsjellsin, dhe kanalizimin e perfunduar.
Ai qe edhe i qendron ketij premtimi meriton voten ne komunen e Likoves.

Izolimi per sistemim po behet ne munges te planin urbanisitik.
Izolimi per zhvilim po behet ne munges te rrugve adekuate.
Izolimi per ekologji sanitari po behet ne munges te ujsjellsit dhe kanalizimit te pa mbaruar.

Eshte komune qe ka banore me shum se shum qytete qe llogariten ne Maqedoni. Ka mbi 33500 banore per dalim me Demirkapin qe ka 4500 banor e shum te tjera vende ne kete shtet.
Duhet te ngritet niveli i mendimit per kete rajone.

Rrug 3 metre njerzit bejn per 1 shtepi jo per 33500 banor. kjo vetem ne zonat tona ndodh.”
Sead RAMADANI

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.