Lajm i Fundit/ Digjet në burg njëri prej Grupit të Kumanovës

Lajm i Fundit/ Digjet në burg njëri prej Grupit të Kumanovës

Bija e Fadilit të Grupit të Kumanovës: Edhe një festë pa dashurinë e babit!
Shkupjani gjuan me armë zjarri ndaj një guraje e cila shëtiste me qenin e saj
Pengohet rrënimi i Xhamisë në Beograd
MASH zgjat orët mësimore nga 45 në 55 minuta, nxënësit nuk do të kenë më detyra shtëpie

Për shkak të maltretimit të vazhdueshëm nga policia, Rufki Dogani njëri prej pjesëtareve të Grupit të Kumanovës ka djegur qelinë ku ka qenë i vendosur, merr vesh ekskluzivisht Gazeta Lajm. Rasti ka ndodhur para 30 minutave dhe me këtë rast ai ka marrë lëndime të rënda, thonë familjarë të pjesëtarëve të Grupit.

Ai ka qenë i revoltuar edhe për shkak se nuk i është ofruar ndihma mjekësore që e ka kërkuar nga autoritetet e burgut. Zyrtarisht ende nuk ka informacione lidhur me rrethanat si ka ndodhur rasti.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.