“Gërmia555” befasoi në garën triatlon

Trajnerët që kanë qenë të suksesshëm edhe si lojtar
Njeriu më i fortë në Kosovë me plot fëmijë
Kosova do të defilojë përkrahë 49 shteteve tjera të Evropës
Mimoza Kusari: Jo vetëm që arritëm t’i rikthejmë garat e kërcimit nga ura


“Gërmia555” befasoi në garën triatlon
Triatlon është ndër sportet atraktive në botë dhe që gëzon një simpati edhe në shtetin e Kosovës. Klubi maratonik “Gërmia555” nga Prishtina, ka marrë pjesë në Shirokë, për herë të pare duke e përfaqësuar Kosovën në një sprint triatlon.  “Gara e triatloni Labeat u mbajt në Shirokë të Shkodrës, në mesin e garuesve nga Shqipëria, Mali i Zi, Maqedonia dhe Hungaria morën pjesë edhe pesë garues nga Kosova. Kosovën e përfaqësoi ekipi……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.