Lëvizja BESA: Persona të pautorizuar kanë thyer dyert e zyrës së Levizjes BESA në Shkup

Lëvizja BESA: Persona të pautorizuar kanë thyer dyert e zyrës së Levizjes BESA në Shkup

Gruevski paralajmëroi reforma dhe qasje të re ndaj shqiptarëve dhe ndërkombëtarëve
Shteti ofron trajnime falas për të papunët, por jo edhe mbulimin e harxhimeve rrugore
Sela flet për heroin nga Kumanova, i cili i shpëtoi jetën
Lista e kandidatëve të Lëvizjes BESA për Shkupin

Pas njoftimit të thyerrjes së faqes zyrtare të Kryetarit Bilall Kasami dhe faqen zyrtare të Levizjes BESA, sot persona të pautorizuar kanë thyer dyert e zyrës së Levizjes BESA në Shkup. Për këtë incident janë të njoftuar edhe organet kompetente.

Për informata më të detajuara do të ju informojmë pas mbledhjes së këshillit të përgjithshëm që do të mbahet sot në Tetovë në ora 16:00.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.