12 C
Skopje
September 26, 2018
Informacione Vendi

Linku ku mund t’i shikoni videot nga kamerat kufitare!

Pa Censurë njofton se në këtë link, mund të shikoni live trafikun në pikat kufitare të poshtëshënuara!

https://kamere.amss.org.rs

Kontrollimi i gjendjes së trafikut në pikat kufitare, shërben si ndihmë për mërgimtarët, të cilët po kthehen në shtetet ku ato veprojnë.

.

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Zaev: Me një amendament në Kushtetutë do të ndryshohen katër gjëra

shprehja

Zaev: Një votë më shumë “kundër, anulohet Marrëveshja me Greqinë

shprehja

LDK dhe VV bojkotojnë grupin punues për Projektligjin për mbrojtjen nga ndotja e ajrit

shprehja