Londra e tronditur dhe e pagjumë sonte, 3 sulme terroriste

Londra e tronditur dhe e pagjumë sonte, 3 sulme terroriste

Prapaskenat e përçarjeve në BESA, çfarë ndodhi dhe kush e ka shumicën? (Dokumente)
Shkup, bie nga skela, ndëroj jetë në vendngjarje punëtori
“Nuk frikësohem nga Islami si religjion, por nga Islami politik”
EDI RAMA URON SHQIPTARËT E MAQEDONISË

2 sulme tipike terroriste dhe 1 tjetër i supozuar i tillë! Londra e tronditur dhe e pagjumë sonte!

Pas lajmit të parë për sulmin e një furgoni mbi kalimtarët në Urën e Londrës, vjen edhe lajmi tjetër për një sulm në Borough Market. Sipas “Herald Sun” deri tani numërohen 7 të vdekur.

Një tjetër “incident” (deri sa të konfirmohet nëse është sulm terrorist apo jo) ka ndodhur në Vauxhall. Kordona policie janë prezente në zonat ku kanë ndodhur sulmet.

Thuhet gjithashtu se njëri nga sulmet ende nuk ka përfunduar dhe po vazhdon edhe tani.

Në Londër pas mesnate janë regjistruar tre incidente, ku dyshohet se mund të jenë sulme terroriste.

4112b7b900000578-4569638-image-m-47_1496528284572 41127b6400000578-4569638-image-a-32_1496526186531 41127c0a00000578-4569638-image-a-33_1496526194369 41127e7500000578-4569638-image-a-44_1496527958525 41128cfc00000578-4569638-image-a-35_1496526631321-1 41128cfc00000578-4569638-image-a-35_1496526631321 411273b200000578-4569638-image-m-29_1496526155260 4112704f00000578-4569638-image-m-11_1496525595801 4112737f00000578-4569638-armed_police_are_said_to_be_at_the_scene_while_people_have_been_-a-30_1496526159389 4112738a00000578-4569638-image-m-34_1496526200234 4112967800000578-4569638-image-a-41_1496527876511

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.
ARTIKULLI ME I VJETER