LR-PDSH zyrtarisht emërtohet Aleanca për Shqiptarët

LR-PDSH zyrtarisht emërtohet Aleanca për Shqiptarët

Rrëfimi prekës i nënës që varrosi katër djemtë e vrarë
Tërmeti trondit Shqipërinë
Çmendet maqedonasi, e len e dashura, vendos “bombë” nën veturën e nënës së saj
Kryetari Xhaferi në luftë me deputetët e VMRO-së, fton sigurimin (VIDEO)

Në bazë të vendimit të Kuvendit Qendror të LR PDSH-së si organ më i lartë i partisë mes dy Kongreseve, si dhe pas përfundimit të procedurave juridike, bazuar në kërkesën e kuvenendarëve, të cilët në mënyrë unanime përkrahën emërtimin e ri të subjektit politik tani më me emrin:
Aleanca për Shqiptarët, informon INA.

Kjo u bë e ditur në komunikatën e kësaj partie.

“Po ashtu në mbledhjen e Kryesisë Qendrore, u bisedua edhe për zgjedhjet lokale, si dhe mundësitë e koalicionimeve me subjektet tjera politike që për qëllim do të kishte ndryshimin e aspektit të menaxhimit të Komunave për të mirën e qytetarëve si dhe mundësitë që Aleanca për Shqiptarët të fitojë sa më shumë Komuna urbane dhe rurale”, thekson kjo parti.(INA)

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.