Luftërat më të përgjashkme…

Urreni mekatin por jo mekatarin ! – Blerton Arsllani
5 Qershori, dita botërore e ambientit jetësor
“Qëndrimi i Islamit ndaj homoseksualizmit”
Sulejman Mehazi : HADI OSMANOVSKIT TË LSDM-së

Luftërat më të përgjashkme në histori kanë qenë ato që zhvilloheshin brenda llojit.
Zot na ndihmo të heshtim kur skemi gjë për të thënë dhe na ndihmo të frenojmë veten kur mund të prishim punë!
|Elmaz Fida|

7004893

 

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.

KOMENTO