Maqedoni, katër persona kanë sulmuar dhe përdhunuar një plakë

Maqedoni, katër persona kanë sulmuar dhe përdhunuar një plakë

“Selamet” nga Sela: S’jemi në zor për ministra, por duam që të plotësohen kërkesat që kanë shqiptarët?!
Lista e kandidatëve të PDSH-së në Çair
Albon Xhemaili i Aleancës fiton në Bogovinë?
Takimi Thaçi-Zaev, ja për çka biseduan

Katër persona kanë sulmuar një plakë 88-vjeçare në fshatin Nikuljan, komuna Nagoriçan i Vjetër, ndërsa njëri prej tyre dy herë ka kryer edhe sulm seksual ndaj saj, kumtoi policia.

Rastin e ka paraqitur një banor i fdhatit Çellopek, bashkëshorti i vajzës së plakës.

Pas masave të ndërmarra, nëpunës policor i kanë gjetur dhe i kanë privuar nga liria këta katër persona, ndërsa kundër A.Z. nga Kumanova do të parashtrohet padi penale për shkak të ekzistimit të dyshimit për vepër të kryer penale “përdhunim”.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.