Maqedoni, po përgatitet ligj i ri për veturat

Maqedoni, po përgatitet ligj i ri për veturat

Pamjet që kanë shkaktuar zemërim tek amerikanët: Policia i bënë 11 minuta kontroll vaginal një femre (Foto/Video)
Erdogan: E gjithë Greqia në vitin 2050, do të jetë Shqipëri, Ballkani është tokë Ilire (Foto)
Kjo është pesëshja nga Maqedonia që kërkohen nga Interpoli (FOTO)
Aksident i rëndë në qarkoren e Shkupit

Ministria e Ekonomisë është në proces të përgatitjes së propozim-ligjit për ndryshime dhe plotësim të ligjit për vetura. Me propozim-ligjin e ri taksistët do të kenë targa të reja, veturat do të kenë etiketa ekologjike, njofton Portalb.mk.

“Propozim ligji ka për qëllim që ta rregullojë procedurën për realizimin e mbrojtjen e të drejtave dhe interesave juridike të personave fizik, personave juridik, por edhe mbrojtje të interesit publik për të cilën është e obliguar ministria, organet e shtetit, personat juridik dhe personat fizik, të cilëve u është besuar që të kryejnë autorizime publike”, thuhet në sqarimin e këtij propozim-ligji të Regjistrit të Vetëm Elektronik Nacional të Dispozitave të Republikës së Maqedonisë.

Mendimet, vërejtjet dhe sugjerimet nga palët e përfshira mund të dorëzohen në Ministrinë e Ekonomisë deri më 28 shkurt.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.