Martohet çifti i parë homoseksual në Australi (FOTO ROMANTIKE)

Martohet çifti i parë homoseksual në Australi (FOTO ROMANTIKE)

Shqiptari nga Maqedonia që mblodhi fonde marramendëse me një ide të shkëlqyer (FOTO)
Bashkëpunimi i estradës që nuk e kemi pritur
Fshati shqiptar me emrin e rrallë, do ju bëjë të qeshni
Video që tregon gjitha ndryshimet e Golfit për 42 vite

Disa nga martesat e para në mes të të njëjtës gjini janë duke u zhvilluar në Australi.

Kjo vjen pas një periudhe prej 30 ditësh që kur ka hyrë në fuqi ligji në dhjetor të vitit të kaluar që e lejon një gjë të tillë.

Në mesin e qifteve të para që i thanë po njeri tjetrit, është edhe Craig Burns dhe partneri i tij Luke Sullivan, të cilën u martuan në New Wales.
Sullivan është shprehur tejet i lumtur si dhe ka treguar që ka pasur mbështetje të madhe nga shoqëria e familja.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.