Mbaron numërimi në Vlorë, dihet fituesi

Mbaron numërimi në Vlorë, dihet fituesi

Humbësit dhe fituesit e zgjedhjeve në Kosovë
Hungaria deri në fund të majit do ta vendosë rrethojën e dytë në kufirin me Serbinë
Zaev futet në kabinetin qeveritarë, kërkesa e tij e parë është paksa e çuditshme
Shtatë gjykatësit që mund t’i ndihmojnë Gruevskit

Dalja në zgjedhje ne Vlorë ishte 35.8%. Pas përfundimit të numërimit në Qarkun e Vlorës, dihet rezultatet:
PS me 8 deputet
PD me 3 deputet
LSI me 1 deputet

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.