Mbështillni tavolinën e hekurosjes me letër alumini sepse…

Mbështillni tavolinën e hekurosjes me letër alumini sepse…

Mënyra se si mbani timonin tregon shumë për ju (FOTO)
20 mrekullitë sekrete të Ballkanit, në mesin e tyre ka vende të bukura edhe nga Kosova (Foto)
Dëshira e fundit e pasanikut, të varroset me çorape, por ajo çfarë ndodh në fund do t’i’u habisë
Të gjithë e keni këtë foto në kompjuter, shikoni si duket sot vendi më i famshëm në botë (Foto)

Një ndër punët më të vështira për një amvisë është hekurosja e rrobave.

Ky proces do një përkujdesje të veçantë, pasi rrobat janë të materialeve të ndryshme.
Amvisat duhet të tregohen gjithashtu vigjilente, për të mos i djegur ato.

Vendi më i mirë për t’i hekurosur rrobat është pa dyshim tavolina e hekurosjes, shkruan Class.

Është një proces i ndërlikuar që kërkon shumë kohë. Por, fatmirësisht falë këtij truku ju do të mund t’i hekurosni rrobat shumë lehtë dhe pa u stresuar shumë.

Kjo metodë përfshin përdorimin e letrës së aluminit, e cila më së shumti aplikohet në kuzhinë. Ky truk hekuros rrobat tuaja në mënyrë profesionale.

Thjesht vendosni një copë letre nën dërrasën e hekurosjes për t’i bërë rrobat të nxehen më shpejt dhe rrudhat largohen në mënyrë më efikase.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.