Më 14 shtator, KOK-u organizon Panairin e Sportit

14 sportistë përfaqësojnë Kosovën në Festivalin Olimpik Evropian
Dy notarë përfaqësojnë Kosovën në Kampionatin Evropian të Notit
Bach premtoi ndihmë për zgjidhjen e problemit të mospajisjes me viza të sportistëve tanë
Warriors kampion në NBA


Më 14 shtator, KOK-u organizon Panairin e Sportit
Komiteti Olimpik i Kosovës, për herë të tretë me radhë do të organizojë Panairin e Sportit, i cili këtë herë do të mbahet më 14 shtator 2017.
Panairi do të shënohet nëpër Komunat e Kosovës, të cilat kanë shprehur interesim dhe gatishmëri për organizimin e aktivitetit, i cili është bërë tradicional.
KOK-u ka filluar përgatitjet javë më parë, duke organizuar takime të ndryshme me përfaqësuesit e Komunave.
Qëllimi i aktivitetit është masovizimi dhe promovimi i……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.