Me 7 janar ka ndodhur…

Me 7 janar ka ndodhur…

‘Drenicaku’ për inati e poston këtë foto
Ushqimet që ndikojnë në rritjen e flokëve
Në sa arrin numri i përdoruesve të Facebook (VIDEO)
Kënga e re e Ledrit me Butan (KËNGA ZYRTARE)

-1610: Galile Galilei vëzhgoi katër satelitët e Jupiterit, duke i emëruar: Io, Europa, Ganimede dhe Kalisto.
1789: zgjedhet kryetari i parë i SHBA-ve, Xhorxh Uashington
1887: Thomas Stevens ka kryer rrugëtimin e parë me biçikletë nëpër botë, rrugëtim që e filloi në prill të 1884.
1927: thirrjet e para telefonike nga dy anët e Atlantikut, më saktë mes Nju Jorukut dhe Londrës. Këtë ditë u zhvilluan 31 thirrje.
1943: Vdiq Nikolla Tesla, fizikant dhe inxhinier
1945: U lind politikani zvicëran, Dick Marty, i cili ka ngritur akuza kundër Hashim Thaçit për krim.
1985: U lind piloti i Formula 1, Luis Hamilton.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.