Me kërkesë të PSP-së, arrestohet një biznesmen nga Shkupi

Me kërkesë të PSP-së, arrestohet një biznesmen nga Shkupi

Ndërpriten linjate e autobusëve 9 dhe 19 të NQP-së, qytetarët ankohen për pritje të gjata
Drejtori i Institutit të Trashëgimisë refuzon ta dorëzon postin
Shqiptari nga Maqedonia që mblodhi fonde marramendëse me një ide të shkëlqyer (FOTO)
Aksident zinxhiror në Bit Pazar të Shkupit (Foto)

Një biznesmen nga Shkupi është arrestuar me kërkesë të Prokurorisë Speciale Publike. Gjatë natës është mbajtur në stacion policor.

Momentalisht, as Prokuroria Speciale, e as policia nuk zbulojnë më tepër detaje për rastin. Bëhet fjalë për procedurë parahetimore.

Nuk bëhet e ditur as se për çfarë ngarkohet biznesmeni. Disa media përcollën informata se arsyeja duhet të kërkohet në publikimin e materialeve të përgjuara në “Youtube”./Zhurnal.mk