Me pasaportë të Maqedonisë në këtë shtet të bukur prej sot pa viza

Me pasaportë të Maqedonisë në këtë shtet të bukur prej sot pa viza

Kur mafia shqiptare tentoi të pushtojë Italinë
Zyrtarizohet lideri i parë që do të takohet me Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë
Ziadi Sela: U sulmuva nga dhunuesit e parlamentit!
Krizë e demokracisë në Evropën Juglindore

Shtetasit e Maqedonisë pa viza do të kenë mundësinë të udhëtojnë në shtetin e Katarit, ndërsa vendimi tanimë ka hyrë në fuqi, informon INA.
Autoritetet e këtij vendi theksuan se kjo masë lehtësuese vlen për 80 shtete me qëllim të zhvillimit të turizmit dhe aviotransportit.
Qytetarët e 33 shteteve mund të qëndrojnë në Katar për 180 ditë pa vizë, ndërsa ata nga 47 shtete kanë të drejtën e qëndrimit 30 ditësh.

Në listë janë edhe Britania e Madhe, SHBA, Kanadaja, India, Afrika e Jugut, Australia, ndërsa nga vendet e Lindjes së Mesme është vetëm Libani. /ina

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.