Mesazhi i fuqishëm i Ballistëve (FOTO)

Mesazhi i fuqishëm i Ballistëve (FOTO)

Plepolli: Kosova si futboll, si basketboll, një ndeshje të mirë, për më shumë s’kanë kaçik
Ajeti transferohet te skuadra e njohur e Series A
Lëndimet e muskujve adductor, pubalgjia, rehabilitimi i tyre tek sportistët dhe rikthimi në sport.
Lëndohet rëndë reprezentuesi i Kosovës

Në këto momente në stadiumin “Telekom Arena” në Shkup është duke u zhvilluar takimi kthyes midis Shkëndijës dhe Milanit në kuadër të fazës “play-off” të Liga Evropa.

Kushtet atmosferike janë ideale, ndërsa edhe atmosfera e krijuar nga tifozët “Ballistët” le për tu dëshiruar, pasi ata gjatë pjesës së dytë erdhën me një mesazh të fuqishëm duke shpalosur disa pankarta me mbishkrime shumë domethënëse.

“Pellazgët” – “Arbërit” – “Shqiptarët”

“Emërtime të ndryshme në etapa të historisë”

“Por i njëjti gjak dhe e njëjta ADN”