Mësojeni arsyen pse këto këpucë janë bërë në këtë formë (FOTO)

Mësojeni arsyen pse këto këpucë janë bërë në këtë formë (FOTO)

Ana e errët e depilimit që askush nuk ta ka thënë dhe që duhet ta dish
Si t’i zgjeroni këpucët e ngushta dhe t’i bëni më komode (FOTO)
Dy mënyra të thjeshta për të zëvendësuar efektin e kafes në mëngjes
Zhdukni dhjamin e barkut me këtë pije të thjeshtë (Foto)

Këpuctarja japoneze Kyoto Ohata ka krijuar një palë taka të larta me thembra të pëllumbit dhe të gjithë janë duke u “frikësuar”.

Disa njerëz po i urrejnë ato, por ka edhe prej atyre që po i pëlqejnë, dhe vetëm pak e dinë se këto këpucë shërbejnë për një qëllim shumë të veçantë, transmeton Klan Kosova.

Ohata shpesh ecën nëpër një zonë të mbushur me pëllumba dhe zogjtë shpreh frikësohen kur ajo kalon nëpër trotuar. Pra, për të mos u trembur pëllumbat, ajo vendosi të maskojë praninë e saj njerëzore me anë të këtyre këpucëve.

pigeon-shoes-japanese-woman-1

pigeon-shoes-japanese-woman-4pigeon-shoes-japanese-woman-3pigeon-shoes-japanese-woman-2pigeon-shoes-japanese-woman-5pigeon-shoes-japanese-woman-3pigeon-shoes-japanese-woman-4pigeon-shoes-japanese-woman-6pigeon-shoes-japanese-woman-7pigeon-shoes-japanese-woman-8pigeon-shoes-japanese-woman-11pigeon-shoes-japanese-woman-12pigeon-shoes-japanese-woman-13pigeon-shoes-japanese-woman-15

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.