Mini-olimipiadë për personat me aftësi të kufizuara

Konsuli i Kosovës në Hungari, vizitoi ekipin olimpik
Dani Pedrosa regjistron pole position në Montmnelo
Bodybilerja vdes nga konsumimi i tepërt i proteinave
Bëhen të ditur emrat e 14 sportistëve që do të përfaqësojnë Kosovën në Festivalin Olimpik Evropian


Mini-olimipiadë për personat me aftësi të kufizuara
Në Vushtrri sot do të mbahen mini-olimpiadë pë personat me aftësi të kufizuara.

Mini-olimipiada organizohet nga Komiteti para Olimpik dhe OSBE-ja.

Sipas një njoftimi më shumë se 500 pjesëmarrës, duke përfshirë personat me aftësi të kufizuara, anëtarët e familjeve të tyre, përfaqësues të institucioneve, organizata lokale dhe ndërkombëtare, si dhe vullnetarë nga e gjithë Kosova do të garojnë dhe do të tregojnë talentet e tyre në disiplina të ndryshme sportive.

Qëllimi……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.