Taravarit bën webfaqen e Ministris së Shëndetësisë në shqip

Taravarit bën webfaqen e Ministris së Shëndetësisë në shqip

Deklaratë bombë nga Erdogan, a po paralajmëron një fund në marrëdhëniet me Evropën?
Djaloshi 17 vjeçar dyshohet se e ka shkaktuar zjarrin në Matkë
Një shpirt i djegur nga zjarri në Kondovë! (FOTO)
Qytetarët në Maqedoni më së shumti kërkojnë kredi banesore dhe konsumatore

Tashmë një kohë është duke u përpunuar faqja zyrtare e Ministrisë së Shëndetësisë në Maqedoni, njofton shprehja. Punimet në këtë faqe u bën me qëllim të shndërrimit të faqes edhe në gjuhën shqipe, pasi deri më tani ishte vetëm në gjuhën maqedone. Këto punime filluan nga momenti kur ministër i shëndetësisë erdhi sekretari gjeneral i LR PDSH-së, Arben Taravari.

Kjo është faqja zyrtare e Ministrisë së Shëndetësisë, tani edhe në gjuhën shqipe: FAQJA 

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.