Misteri, pse qeshi ky njeri gjatë ekzekutimit me varje?

Misteri, pse qeshi ky njeri gjatë ekzekutimit me varje?

Zbulohet çfarë është krijesa misterioze që u shfaq në bregdet (Foto)
Puna që paguhet 400 mijë dollarë dhe nuk pranonet nga askush
Mos e lini kurrë shishen e ujit në makinë, ja çfarë mund të ndodhë
Gruaja i vdiq tre vjet më parë, por burri zbuloi të vërtetën shokuese në Instagram (FOTO)

Personi ne foto është Hamza Bendelladj. Ai ka hakuar 217 banka duke përfituar 400 milion dollar.
Të gjitha këto para ai i dhuroi për Afrikën dhe Palestinën. Bendelladj u ekzekutua duke qeshur.

“Unë nuk ndihem fajtor për ndonjë krim”, kishte thënë ai, para ekzekutimit vitin e kaluar.

Hamza, i cili është konsideruar edhe si “hero i myslimanëve”, la edhe një mesazh para se të vdiste: “Paratë dhe pushteti nuk janë asgjë, nëse nuk përdoren për të krijuar një botë më të mirë”.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.