MPB emëron gjashtë femra shqiptare si zëdhënëse, ja emrat

MPB emëron gjashtë femra shqiptare si zëdhënëse, ja emrat

Çka po përgatitë Serbia kundër Maqedonisë?
Tetovë, qytetarët pa ujë të pijshëm edhe në 40 gradë
Pesë shtetas të Maqedonisë pësojnë aksident të rëndë në Budapest
Rritja e akcizës së naftës do të ndikojë në rritjen e çmimeve, thotë Bexheti

Në ditën e gruas, Ministria e punëve të brendshme ka vendosur të emërojë gjashtë femra në pozitën e zëdhënëseve në disa Sektore për punë të brendshme të Maqedonisë. Kështu gazetarët nga mediat shqptare tashmë do të komunikojnë me zëdhënës shqiptar në SPB-në e Shkupit, Kumanovës, Tetovës, Ohrit dhe Manastirit dhe do ketë edhe zëdhënëse qëndrore në Ministri. “Në këtë ditë simbolike, për herë të parë Ministria e Brendshme autorizoi këto shqiptare për zëdhënse: 1. Merita Shehi – Zëdhënse në shkallë të Ministrisë së Brendshme; 2. Valdete Etemi – Zëdhënse në Sektorin e Shkupit; 3. Mirsade Fejzuli- Zëdhënse në Sektorin e Kumanovës; 4. Donjeta Veseli – Zëdhënse në Sektorin e Tetovës; 5. Merlina Islami – Zëdhënse në Sektorin e Ohërit; 6. Shpresa Amedi – Zëdhënse në Sektorin e Manastirit”, ka shkruar zëvendës ministri i brendshëm Agim Nuhiu në fejsbuk.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.