Ndërron jetë një foshnje në Shkup

Ndërron jetë një foshnje në Shkup

Bitcoin thyen rekorde, por rënia do të jetë e dhimbshme
Komandant Sokoli: Begu dhe Mirsad Ndrecaj ishin organizator të ngjarjeve në Lagjen e Trimave
LSDM stopon punësimet nLSDM stopon punësimet në administratë, edhe pse nuk është realizu Marrëveshja e Ohritë administratë, edhe pse nuk është realizu Marrëveshja e Ohrit
E rrallë, trafikanti arrestohet me 79.000 euro në… stomak!

Gjatë ditës së djeshme, A.S. ka lajmëruar se në shtëpinë e saj në rr. Brsjaçka Buna në Shkup, foshnja e sajë tre javëshe nuk ka dhënë shenja jete.
Siç informojnë nga MPB, A.S. në Njësinë për Informim dhe Komandim ka lajmëruar se pasi është zgjuar nga gjumi rreth orës 09:30 kishte vërejtur se foshnja kishte vdekur.

Me urdhër të Prokurorit Publik, trupi i fëmijës së ndjerë është marrë në autopsi.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.