Në cilat vende nuk votoi asnjë qytetar

Në cilat vende nuk votoi asnjë qytetar

Fushata/ Erdogan “në Shqipëri” për të mbështetur Edi Ramën
Adem Mikullovci seancën e nis me poezi
Nepotizëm edhe në Qeverinë e re të Maqedonisë!
Nuk do ta besoni se çka bëri Erdogani, kur sheh teksa truprojat e tij rrahin protestuesit në SHBA (VIDEO)

Deri në ora 17:00 dalja në nivel republikan për rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale është 43.89%, njofton shprehja.

Deri në ora 17:00, pati vendvotime ku asnjë qytetar nuk ka dal të voton: vendvotimi 0514 në Gostivar, ku kanë drejtë vote 7 qytetarë dhe në vendvotimin 0261 në Makedonski Brodit kanë drejtë vote dy qytetarë, ku asnjëri prej tyre nuk ka votuar./shprehja.com

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.
ARTIKULLI ME I VJETER