Në Hanin e Elezit arrijnë punimet e autostradës Shkup-Prishtinë (VIDEO)

Në Hanin e Elezit arrijnë punimet e autostradës Shkup-Prishtinë (VIDEO)

Pritet lirimi i Sylejman Selimit
Polici i rrejshëm nga Tetova, arrestohet në Gostivar
Shpërthimi në Bruksel: Ndiqni live çfarë po ndodh në kryeqytetin belg (Video)
Koalicioni Aleanca me Besë fitore në 4 komuna Gostivar, Vrapçishtë, Bogovinë dhe Zhelinë

Autostrada Prishtinë – Hani i Elezit e filluar në korrik të vitit 2014, do të jetë e gatshme për qarkullim në fund të vitit 2018, përkujton shprehja.
Kjo autostradë, parashihet që si qëllim final të ketë krijimin e qasjes më të lehtë në relacionin rrugorë Prishtinë – Shkup. Deri më tani autostrada është lëshuar në përdorim nga dalja e Kaçanikut e deri në Prishtinë./shprehja.com

Punimet e kompanise Bechtel-Enka ne Han te Elezit

Posted by Hani i Elezit on Monday, January 8, 2018

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.