Në këtë botë nuk kemi ardhur për të vëzhguar errësirën…

Deponia e Strugës një vegël e pushtetarëve huligan – Blerton Arsllani
Fantazmat e Ballkanit
Të lundrosh në botën pa dhimbje
Budallallëk: për të ndreqë partinë, prishin shqiptarinë

imagesAi ishte i sëmurë dhe dergjej kushedi sa kohë. Kur ndjeu se shumë shpejt mund të ndahej nga kjo botë, kishte vetëm një peng, djalin e tij.
Një ditë në mëngjes herët, kur akoma nuk kishte dalë dita, e mori të birin dhe duke i bërë me shenjë jashtë i tha:”Shiko jashtë bir i dashur! Në këtë botë nuk kemi ardhur për të vëzhguar errësirën, por për të sjellë dritën dhe drita vjen gjithmonë pas errësirës. Me kujto gjithmonë si dritë e cila ndriçon zemrën tënde!”

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.
ARTIKULLI ME I RI
ARTIKULLI ME I VJETER

KOMENTO