Nga Uragani Harvey, 20 familje shqiptare në Houston humbën gjithçka

Nga Uragani Harvey, 20 familje shqiptare në Houston humbën gjithçka

VIDEO | Gazetari serb: Agjentë të Beogradit u nisën në Shkup për të likuiduar ambasadorin amerikan
Ali Ahmeti: Ka ardhur koha që drejtësia të thotë fjalën e saj
Skandal ne Shkup, 25 vjeçari dhunon vajzën gjashtë vjeçare
Rama Shkupit: “Ska NATO pa të drejtat e shqiptarëve”

Të paktën 20 familje shqiptare që jetojnë në Houston janë dëmtuar rëndë nga fatkeqësia natyrore që ka prekur qytetin më të madh të Texas-it.

Ambasadorja shqiptare në SHBA, Floreta Luli-Faber, përmes një postim në Facebook shkruan se fatmirësisht nga kontaktet që ka pasur me autoritetet nuk ka fatalitete në njerëz, por të paktën 20 familje shqiptare kanë humbur shtëpitë, makinat, dhe të gjithë pasurinë që kanë pasur nga Uragani Harvey.