Një grup shqiptarësh arrijnë majën më të lartë në Rusi dhe Evropë

Një grup shqiptarësh arrijnë majën më të lartë në Rusi dhe Evropë

Protesta para Ambasadës së Maqedonisë në Tiranë: “Mos kini frikë nga gjuha e Nënë Terezës”
Presidenti i Maqedonisë surprizon përsëri
Maqedoni, çmime të reja të derivateve
Ja deklerata e Teuta Arifit pas mbledhjes së BDI-së (VIDEO)

Dje më datë 9 Korrik një grup bjeshktarësh shqiptarë arritën majën më të lartë në Rusi dhe Evropë.

Anëtari i shoqatës bjershkatare ekologjike “Shkupi”, Nebi Hoxha, së bashku me bjeshkatarin nga Tetova, Muhamet Alili, dhe bjershkatarët nga Elbasani: Artur Guni, Arben Shati dhe Blert Xaxa, arritën majën më të lartë në Rusi dhe Evropë, Elbrus 5642m.

Elbrusi, është maje malore në malet e Kaukazit, i cili ndodhet në pjesën e Kaukazit perëndimor në Rusi, llogaritët se është maja më e lartë malore në Evropë me 5642 m, njëherit edhe maja 10 më e spikatur në botë./Shprehja

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.