Një shpirt i djegur nga zjarri në Kondovë! (FOTO)

Një shpirt i djegur nga zjarri në Kondovë! (FOTO)

Prezentimi i Neymarit, ja numrin që do e bart (FOTO)
Policia që thyente dyert e shqiptarëve, nuk bastis shtëpinë e huliganit maqedonas sepse “dera ishte e mbyllur”
Diplomacia, financat, siguria të ndaluara për shqiptarët
Arestohet vetëm se tha ‘nuk i baj çaj Erdoganit’

Edhe kjo breshkë është viktimë e zjarrit të mbrëmshëm. Mijëra insekte e gjallesa tjera janë djegur mbrëmë në pyjet mbi fshatin Kondovë. Në vazhimësi, ka thirrje për të mos ndezur zjarre dhe thirrja ju drejtohet kryesisht bujqëve që punojnë tokat. Por, fatkeqësisht, disa prej tyre harrojnë se një shkrepje e tyre djeg mijëra shpirtëra. /SHENJA/

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.