Një strugan e gjen vajzën e tij shtatë-muajshme pa shenja jetë

Një strugan e gjen vajzën e tij shtatë-muajshme pa shenja jetë

Gazetarët që do të mungojnë në Kuvendin e Shqipërisë
Rama, përplasje të ashpra me gazetarët (Video)
Arrestohen 11 shqiptarë në SHBA, cilësohen si “mafiozë me reputacion”
BESA-Kumanovë: S’futemi në Listë të përbashkët me parti të inkriminuara

Në shtëpinë e tij në Strugë, M.K, dje e gjeti vajzën e tij shtatë-muajshme pa shenja jete dhe më pas ka denoncuar në Stacionin e Policisë në Strugë. 

Vajza e vogël shtatë-muajshe nga Struga në spitalin e fëmijëve në këtë qytet është sjellë pa shenja jete, ndërsa sipas drejtorit të spitalit, Asim Musa, foshnja ka pasur sëmundje të rëndë në kokë nga lindja, ndërsa gjendja e saj ishte përkeqësuar ditëve të fundit.

 

Nga  vizita e kryer në trupin e foshnjës së ndjerë nuk janë konstatuar gjurmë dhune.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.