Njeriu më i fortë, befason me thënien e tij!

Notarët përfunduan garat në shpinë dhe stil të lirë
U arrestua Tiger Woods i dyshuar për grahje nën alkool
Bach premtoi ndihmë për zgjidhjen e problemit të mospajisjes me viza të sportistëve tanë
Domi emocionon, Gjakova kujton kampionët, dy prej tyre kishin humbur jetën tragjikisht!


Njeriu më i fortë, befason me thënien e tij!
Njeriu më i fortë në Kosovë, Bujar Muli, është zemërgjerë, i sinqertë dhe respekton çdo njeri. Ai ka një dëshirë, që mbare botën e njerëzimit të shoh të lumtur dhe të pasur.

Ai është në mes të katër shokëve, ku bën shqiponjën dykrenore dhe uron gjithë besimtarët Islam. “Urime Kurban Bajrami të gjithë Myslimanëve 4 anët e Botës”, shkruan Muli, që njihet si njeriu që ndalë me duart veturën e minikombin, si dhe ngrit me shpinë traktorin……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.