Njeriu më i fortë në Kosovë kapet për shtyllë dhe bën mrekulli!

Viktimat në Londër, kombëtarja e Arabisë Saudite nuk mban një minutë heshtje
Bëhu edhe ti pjesë e fushatës “Çiklizmit rreth Kosovës për Fëmijët 2017”
Notarët fillojnë të parët garat për Kosovën
Nesër në Zym mbahet gara e dytë automobilistike në disiplinën malore.


Njeriu më i fortë në Kosovë kapet për shtyllë dhe bën mrekulli!
Është më i vendosur se kurrë njeriu më i fortë në Kosovë, Bujar Muli. Ai synon të futet në librin e Ginisit dhe për këtë ka dhënë besën se do ta realizojë këtë ëndërr. Ai herën e fundit u kap për një shtyllë dhe  minikombi sa kishte fuqi i jepte gaz, por dot që ta luhat Mulin. Ky ishte edhe një rekord i Mulit.

“E kam thyer edhe një rekord, beso shumë i rrezikshëm, e ndala minikombin dhe një pasat. Këtu e kisha edhe një shok nga Gjermania i cili kishte ardhur të……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.