Njeriu më i fortë në Kosovë me plot fëmijë

Notarët tanë zhgënjejnë
Zyrtarët e KON-it dhe KOE-s të ngazëllyer me planin strategjik të punës së KOK-ut
FASK-u e dha provimin edhe për organizime ndërkombëtare
Sot mbahet finalja e garës së automobilizmit


Njeriu më i fortë në Kosovë me plot fëmijë
Bujar Muli apo njeriu më i fortë në Kosovë, ka befasuar sërish me një fotografi, ku shihet me plot fëmijë pranë tij. Muli i respekton shumë fëmijët, madje sipas tij, pa fëmijë nuk ka shije kjo botë.

“Me Nipa e mbesa. Allahu i ruajt e ju dhëntë të gjitha të mirat”, shkruan Muli, i cili vazhdimisht përgatitet për betejat e reja. Ai njihet si njeriu më i fortë, për faktin se me duart e tij ndalë veturën apo me shpinë ngrit lart traktorin.

Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.