Notarët dolën të parafundit në disiplinën 100 metra stil i lirë

Hasani: Çdo federatë të punojë me plan strategjik
Shqiptari nga Maqedonia sfidon veten në garën botërore në bodybuilding
Kulla atraktive, sivjet edhe ndërkombëtare
KOK-u aplikon në SO të KON-it në kurset e avancuara për trajnerë të 10 federatave


Notarët dolën të parafundit në disiplinën 100 metra stil i lirë
Notarët, Dren Ukimeraj dhe Dion Kadriu, kanë përfunduar edhe garën në disiplinën 100 metra stil i lirë, në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, që po mbahet në Hungari. Të dy zunë pozitat 60 dhe 61 nga 62 garues në këtë disiplinë.

Ukimeraj pati kohën 57.56 sekonda, kurse Kadriu 57.62 sekonda. Garat për notin nuk mbarojnë këtu, pasi Dion Kadriu do të garojë nesër në 200 metra shpinë. Xhudisti, Arbër Kullashi, eliminohet në luftën e……
Source: botasot

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.