33 C
Skopje
August 13, 2018
Informacione Vendi

Osmani publikon konkurset e hapura për punësim në organet shtetërore (linqet)

Zëvendëskryeministri për çështjet e integrimit në Qeverinë e Maqedonisë, Bujar Osmani, ka publikuar konkurset aktive për punësim në organet shtetërore, shkruan Fakte. Ai ka paraqitur linqet, të cilat, të gjitha janë në në gjuhën maqedonase. Të interesuarit mund të aplikojnë:

Konkurse aktive për punësim:

Armata e RM-së
https://www.fakulteti.mk/…/otvoreni-se-125-rabotni-mesta-vo…

M-NAV
https://www.fakulteti.mk/…/m-nav-ad-skopje-so-povik-do-mlad…

Ministria Arsimit dhe Shkencës
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvnje-vo-minister…

Regjistri Qëndror
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-central…

Shërbimi i përgjithshëm i qeverisë
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-sluzhba…

Qendra per arsim profesional
https://www.fakulteti.mk/…/vrabotuvanje-vo-centarot-za-stru…

Rruget shtetërore
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-javno-p…

Ministria mbrojtjes
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-ministe…

Arkivi shtetëror
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-drzhave…

Enti i statistikës
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-drzhave…

.

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Laze Vellkovski do të mbetet në MPB, edhe nëse shkarkohet nga BSP-ja

shprehja

Malazezët pro çdo marrëveshje që sjell paqe mes shqiptarëve e serbëve

shprehja

Si të mbani mend çdo gjë që mësoni

shprehja