Pasi ta mësoni këtë, ju kurrë më nuk do t’i zbardhni dhëmbët

Pasi ta mësoni këtë, ju kurrë më nuk do t’i zbardhni dhëmbët

Dieta me qumësht, si të humbisni dy kilogramë brenda një jave
Askush nuk e ha, shëron 150 telashe: Erëza që vlen si ar!
Ja se si duket një fëmijë që nuk ka konsumuar as një gram sheqer gjatë gjithë jetës (FOTO)
Çfarë ndjen nëna në muajin e nëntë të shtatzënisë

Një dentist ka treguar se mënyra që keni përdorur për t’i zbardhur dhëmbët është krejtësisht e gabuar.

Kohë më parë thuhet si ai kishte pasur një partner që i kishte thënë “Duaji dhëmbët, të shëndosh dhe të verdhë”.

Dr. Ada Cooper ka shpjeguar se “zbardhja” e dhëmbëve me pasta nuk e ndërron ngjyrën e tyre, por se vetëm i ngjyros ata.

Sipas saj produktet e tilla përmbajnë vetëm “gërryes” që largojnë nga sipërfaqja mbetjet si të kafes dhe ushqimit, që mund t’i keni ndoshta prej tre ditësh.

Ajo ka treguar se zbardhja e vërtetë e dhëmbëve mund të bëhet vetëm me diçka që përmban peroksid.

Ajo ka treguar se është me rëndësi që dhëmbët tuaj të jenë të shëndosh edhe nëse nuk janë krejtësisht të bardhë.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.