Pasojat e mos faljes së namazit

Pasojat e mos faljes së namazit

Gruaja në Islam
Kur’ani në gjuhën shqipe
Domosdoshmëria e të vepruarit me sunnet
Prej dyshimit deri në Besim

Pyetja:

Si duhet ta trajtojmë individin, i cili thotë se është musliman, por nuk falet dhe nuk agjëron? A jemi të obliguar ta përshëndesim me selam dhe kur të vdes t’ia falim xhenazen?

Për ta kuptuar përgjigjen e kësaj pyetjeje, duhet ta shkarkoni në linkun e mëposhtëm:

Pasojat e mos faljes së namazit

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.