Pejgamberi (s.a.u.s.), kur shqetësohej për diçka, i ngrinte sytë lart në qiell dhe thoshte:

Pejgamberi (s.a.u.s.), kur shqetësohej për diçka, i ngrinte sytë lart në qiell dhe thoshte:

Kështu mund ta zgjedhni shalqirin më të mirë, me tre poteza (Foto)
E quditshme si nuk u lëndua askush! (VIDEO)
9 muaj të shtatzënisë në 4 minuta, shikojeni çfarë ndodh hap pas hapi
Falë kësaj luleje të mrekullueshme kurrë më nuk do të shihni merimanga as ndonjë insekt tjetër në shtëpinë tuaj!

Pejgamberi (s.a.u.s.), kur shqetësohej për diçka, i ngrinte sytë lart në qiell dhe thoshte:
Tirmidhiu, në librin El Xhamiu, sjell transmetimin nga Enesi, se: Pejgamberi (s.a.u.s.), kur e shqetësonte dhe trishtonte ndonjë gjë, thoshte: “Ja Hajju, ja Kajjum! Bi rahmetike estegithu!” (O i Përjetshëm Vetëjetues! Te mëshira Jote mbështetem!)

Po në të njëjtin libër ndodhet dëshmia prej Ebu Hurejrës, që: Pejgamberi (s.a.u.s.), kur shqetësohej për diçka, i ngrinte sytë lart në qiell dhe thoshte: “Subhan-Allahil Adhim!” (I Dëlirë është Allahu i Madhëruar nga çdo e metë!)

Ndërsa kur lutej me përunjësi, i drejtohej Allahut me emrat e Tij: “Ja Hajju, ja Kajjum!” (O i Përjetshëm Vetëjetues!)

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.