Për 18 muaj, e ëma mendonte se ai kishte “fobi ndaj veturave”, u tmerrua kur kuptoi se çfarë gjendej nën ulësen e djaloshit (Foto)

Për 18 muaj, e ëma mendonte se ai kishte “fobi ndaj veturave”, u tmerrua kur kuptoi se çfarë gjendej nën ulësen e djaloshit (Foto)

Kur të shihni se për çka shërben ajo levë e vogël në retrovizor – vazhdimisht do ta përdorni
Rreziku i AKTIVIZIMIT të klimës pas ndezjes së motorit
Celulari bie nga avioni, filmon gjithë rrugën deri sa bie në tokë dhe gjendet nga dikush (video)
Nuk ju pëlqen zëri juaj pasi tingëllon ndryshe kur e dëgjoni në video? Arsyeja e vërtetë do t’ju befasojë

Një nënë u tmerrua kur kishte kuptuar se në ulësen e veturës së djalit të saj kishte gjetur një “gozhdë plastike”, e cila e kishte “therur” djalin e saj në shpinë për një vit e gjysmë.

Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për djalin e Nichola Griffiths i cili përveçse nuk mund të rehatohej në ulësen e tij, shpeshherë edhe bërtiste, derisa ata ishin në udhëtim.

Momenti kur ata e kishin kuptuar një gjë të tillë ishte një ditë e nxehtë kur ata e kishin lidhur djalin e tyre për ulëse, derisa ai nuk kishte asgjë të veshur në pjesën e sipërme të trupit.


“Mendova se ishte fillimisht një bletë që e kishte pickuar, por nuk mund ta gjeja bletën në makinë”.


Familja e inspektoi ulësen që djali i tyre Max e kishte përdorur gjatë 18 muajve të fundit dhe gjeti një “gozhdë plastike” të fshehur nën pëlhurë.