Për 28 nëntor, Shkupi Gym surprizon (FOTO)

Për 28 nëntor, Shkupi Gym surprizon (FOTO)

Fqinji nga Tetova rrëfen tmerrin: Dëgjoheshin britmat e fëmijëve dhe thirrjet për ndihmë, por shtëpia u dogj shumë shpejtë!
Mashtrimi i madh i shqiptarëve të Maqedonisë në vitin 1944 kur u shpallë republika popullore, ja historia e vërtetë
Aksident i rëndë në autostradën Shkup-Tetovë (FOTO)
Fjalimi i Mesila Dodës në Parlament: O ju muslimanë e të krishterë, për hir të Zotit e të familjes mos votoni martesat gej! (VIDEO)

Sot, në lokalet e Shkupi Gym në Çair, udhëheqësit e kësaj qendre sportive në krye me Muamer Abdullahi-Luki, furnizuan disa nga pjesëmarrësit në atë moment me plisin kombëtar.

 

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.