Përfundoj konkursi për shkrim më të mirë, ja 10 më të mirë që futen në garë për top 3 shkrimet

MPJ shpërblen disa nga pjesëmarrësit në dhunën në Kuvend
Turqia i’a jep Shqipërisë tapitë e Shkupit dhe Manastirit
Shkollat mbeten pa dëftesa (VIDEO)
Sejdiu bën veprimin më human të mundshëm

Të nderuar pjesëmarrës në konkursin për shkrim më të mirë në portalin Shprehja.

Fillimisht ju shprehim një falënderim të veçantë që zgjodhët shkrimet e juaja t’i ndani me ne. Besoni se e vlerësojmë gjithsecilin nga ju për pjesëmarrjen tuaj në këtë konkurs. Më të mbaruar data 31.03.2016 ka përfunduar edhe konkursi jonë.

Andaj në bazë të pëlqimeve dhe klikimeve në shkrimet e juaja është bërë përzgjedhja e 10 shkrimeve më të mira. Të gjithë këta 10 persona do të marrin nga një certifikatë nga portali Shprehja. Ndërkaq, për tre shkrimet të para do të vendos juria profesionale. Përzgjedhja e shkrimeve më të mira pritet të mbaroj brenda dy ose tre ditëve.

Edhe një herë, stafi I Portalit Shprehja ju falënderon për pjesëmarrjen tuaj, në një garë që me plotë bindje e themi ka qenë unik ndër gjitha portalet në trojet shqiptare. Kemi dashur të bëjmë diçka të veçantë dhe besoj që ja kemi arritur. Bashkëpunimi jonë nuk do mbaroj me kaq. Ne jemi në përgatitje edhe të shumë befasive tjera, me të vetmin qëllim të jemi sa më afër jush.

TOP 10
Arjeta SEJDIU,  Besa XHONI,  Haris ADEMI,  Ferat DURGUTI,  Alije BAKIU,  Husein JAKUPI,  Valbona REKA,  Emxhet MEMEDI,  Sumea RAMADANI  dhe  Fjolla SPANCA.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.

KOMENTO