28 C
Skopje
September 20, 2018
Shëndetsi

Përgatiti mëngjes për fëmijët e saj dhe i vrau ata, me një gabim që të gjithë ne e bëjmë

Josefina, një nënë e dy fëmijëve, u zgjua herët një ditë dhe shkoi në treg për të marrë ushqime për mëngjes.

Ajo vendosi të përgatiste një mëngjes të shëndetshëm për fëmijët e saj. Agustin (8 vjeç) dhe Maria (6 vjeç), nuk e hanin ushqimin në shkollë, ndaj ajo u gatuante vetë në shtëpi.

Ajo bëri disa tortija me vezë dhe proshutë. Shërbeu dhe lëng portokalli dhe mëngjesi ishte gati.

Ajo i dërgoi në shkollë dhe 2 orë më vonë mori një mesazh tronditës që fëmijët e saj ishin rrugës për në spital. Sipas mjekut, fëmijët ishin në gjendje të keqe dhe nuk mund t’i kontrollonte dot ethet e tyre për shkak të një bakteri të quajtur salmonelë.

Ai është i pranishëm në ushqime dhe shkatërron organet e fëmijëve.

Pas disa testeve, mjeku arriti në përfundimin se bakteri ishte marrë nga fëmijët që në mëngjes. E ëma kishte përdorur telefonin gjatë kohës që gatuante. Telefonat përmbajnë baktere që përfundojnë në ushqime dhe kanë pasoja fatale për shëndetin.

Fëmijët e saj vdiqën fatkeqësisht, ndaj jini të kujdesshëm të shmangni këto gjëra që rrezikojnë shëndetin e familjarëve tuaj. Hiqni dorë nga telefoni kur gatuani

.

Burimi i artikullit

Artikuj të ngajshëm

Pasi ta shikoni këtë video të tmerrshme, nuk do të konsumoni më virshlle (VIDEO)

shprehja

Mund të duken të padëmshme, por këto zakone po na shkurtojnë jetën

shprehja

7 gabimet që bëjmë në larjen e fytyrës dhe na kushtojnë shumë

shprehja