Përgjaken rrugët e Tetovës

Përgjaken rrugët e Tetovës

Identifikohen dëshmitarët e rastit në Gjilan (VIDEO)
Xhamia Drita në LAquila të Italis lajmëron
LIVE Skënderbeu – Mlada Boleslav (LINKU)
8 ministri në qeverinë e Zaevit do të udhëhiqen nga shqiptarët

Ata kanë shkëmbyer grushta ndërsa janë përdorur edhe shkopinj prej druri.

Sipas Ministrisë së Punëve të Brendshme të gjithë pjesëmarrësit kanë marrë lëndime ndërsa vetëm 22 vjeçari E.I është mbajtur në Spital për shkak të lëndimeve më serioze. I njëjti sipas mjekëve është jashtë rrezikut për jetë. Është kryer hetim në vendin e ngjarjes dhe punohet për zbardhjen e plotë të rastit. Policia ka ftuar për bisedë të gjithë pjesëmarrës dhe më pas do të ketë edhe padi adekuate.