Pirromanët tentojnë ti venë zjarrin Gjimnazit të Tetovës

Pirromanët tentojnë ti venë zjarrin Gjimnazit të Tetovës

Gazetari maqedonas: Ndeshjet Vardar – Fenerbahçe janë të kurdisura, ja kush dyshohet?!
Rënia drastike e Euros ndër vite, pas saj bie edhe Dollari
Ish-ushtari i UÇK-së porosi Taravarit
Në Bullgari: atje ku flitet shqipja e para 400 vjetëve!

Pas veniës së zjarrit në Xhaminë e Larme të qytetit, shkollës Kirili dhe Metodij dhe deponisë së Qytetit, në agjenden e pirromanëve patologjik ka qenë Gjimnazi “Kirili dhe Metodij”

Reth orës 15:00, Njësia terrotoriale kundër zjarrit e kryesuar nga Komandant Uka Aliti ka aritur në kohë të intervenojë me çka është bërë I mundur lokalizimi dhe likuidimi i tërrësishëm i zjarrit.

Luten qytetarët që në rast të njohjes, ti denoncojnë këta persona të cilët rrezikojnë jetën qytetarëve.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.