Po kalonte doganën greke, shqiptari habit kontrollin me atë që i gjejnë në makinë

Po kalonte doganën greke, shqiptari habit kontrollin me atë që i gjejnë në makinë

Apel mërgimtarëve: Mos shkoni në kufirin e Merdares (VIDEO)
Trump Jr.: Babai nuk dinte asgjë për takimin me avokaten ruse
Prej çka kishte frikë aq shumë Gruevski që Qeverinë e ka shndërruar në bunker? (Video)
Hahn: Jam optimist, por kriza do të marrë kohë

Dy shtetas shqiptarë janë arrestuar në doganën greke në Kakavijë ditën e sotme.

Mirëpo, surprizë ka qenë për një shtetas shqiptar ndalesa nga kontrolli, të cilit pasi i janë bërë verifikimet i janë gjetur në bagazh 32 mijë e 560 euro, të cilat i kishte pa dokument justifikues.

Ai po kalonte nga Greqia në Shqipëri, kur është arrestuar dhe i kanë sekuestruar shumën.

Dogana greke ka mbajtur 25% të shumës, ndërsa tjetrën e ka sekuestruar deri në justifikimin e saj ligjor.

Ndërkohë, shtetasi tjetër i arrestuar po kalonte nga Shqipëria në Greqi me një automjet, i cili rezulton i vjedhur në Itali.

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.