PRITJE MADHËSHTORE: LIROHET AGIM KRASNIQI !!! (FOTO)

PRITJE MADHËSHTORE: LIROHET AGIM KRASNIQI !!! (FOTO)

Arrestohen katër shqiptarë, deshën t’i ikin policisë
Panik në Maqedoni, sëmundja misterioze merr 2 viktima shqiptare, 4 shtrohen në spital!
Beteja e përgjakshme dyvjeçare e qytetarëve me pushtetin në Maqedoni (Foto)
Sulm ndaj dy policëve në stacionin e Bit Pazarit

Agim Krasniqi prej ditës së premte do të jetë në liri, njofton Medial.mk.

Krasniqi ishte i dënuar dhe vuajti dënimin me burg, për shkak paregullësive në zgjedhje, dhe tani emri i njohur për Shkupin dhe Kondovën Agim Krasniqi do të ketë mundësi ta shijojë lirinë.

Për Agim Krasniqin është organizuar edhe një pritje speciale edhe atë, ditën e premte në ora 14.

  

Nëse shtypni reklamat më poshtë mundësoni funksionimin e portalit tonë. Ju falemnderit.